2019. február 21-22. | ÉRTÉKELD A LÁTOGATÓT! – Szakmai fórum természeti és kulturális területeken dolgozóknak

Kik a mi közönségünkönkénteseink, programjaink résztvevői, és kik nem látogatják de látogathatnák a programjainkat?  Miért fontos őket ismerni?

A fórumra várjuk a kulturális és természeti területek képviselőit, bemutatással, neveléssel, látogatókkal foglalkozókat és a kapcsolódó szakmák képviselőit!

A REGISZTRÁCIÓ lezárult!

A fórum célja, hogy az egymástól sok esetben elszigetelten működő kulturális és természeti örökség ill. a kortárs kultúra, oktatás és marketing területén dolgozók a  látogató / néző / résztvevő fogalma mentén találkozzanak.

A fórum végére konkrét előrelépési lehetőségeket, ajánlásokat szeretnénk megfogalmazni az alábbi témakörökben:

🔍 pedagógiai programok tervezése résztvevői szempontból
🔍 a közönségmérés szerepe intézmények/szervezetek fenntarthatóságában
🔍 a közönség bevonásának különféle szintjei és hatásmérés résztvevők, önkéntesek és pedagógusok körében
🔍 “nem-átlagos” látogatók, speciális igényű látogatók szempontjai
🔍 a látogatók szempontjainak beépítése intézményi folyamtokba

A résztvevők segítségével szeretnénk a témákat a különféle adottságokkal és karakterrel rendelkező intézmények speciális szepontjai szerint megvitatni.

Célunk, hogy a fórum végén egy minél több szempontot figyelembe vevő szakmai munkaanyag jöjjön létre a látogatói ismeretek és ismeretszerzési eszközök témakörében, melyekre további lépéseket, programokat lehet majd építeni.

A fórum részletes programja ITT TALÁLHATÓ.

A rendezvényen való részvétel díja (a két napi szendvicsebédhez és a kávészünetek költségeihez való hozzájárulás): 4000 Ft (csak az egyik napon való részvétel esetén is!)

Az összeget a Kulturális Örökség Menedzserek Egyesülete Magnet Banknál vezetett 16200106-11572365-00000000 számlájára kell befizetni.

***

A fórum szakmai partnerei: Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi és Vendéglátóipari Kar, Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság, Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia, Budakeszi Vadaspark, Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, Fővárosi Állat- és Növénykert, Hosszúlépés. Járunk?, Kulturális értékelés, Ludwig Múzeum, Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum (MKVM), Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM), Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ, Sziklakórház Atombunker Múzeum, 90 decibel, TÁR-S Közművelődési és Környezeti Nevelési Egyesület

A szakmai programok és egyéb szervezési kiadások fedezését a Deutsche Bundesstiftung Umwelt és a Budapesti Gazdasági Egyetem pénzügyi támogatása teszi lehetővé. Külön köszönet jár a Columbus Welcome Management és a szakmai partnerek természetbeni hozzájárulásáért!

Hozzászólások lezárva.