Örökség és identitás konferencia | Ösztöndíj-lehetőség

Örökség és Identitás címmel szervez konferenciát a KÖME és az Interpret Europe nemzetközi hálózat. Az esemény 2018. március 23. és 26. között valósul meg Kőszegen és környékén.
A konferencia kapcsán felsőoktatásban tanuló diákok és legfeljebb 5 éve végzett szakemberek számára ösztöndíj-lehetőséget kínálunk.

A kulturális és természeti örökség tartalmas, élményszerű, részvételre ösztönző bemutatásával foglalkozó szakmák nemzetközi fóruma soha sem volt olyan könnyen elérhető a hazai közönség számára, mint most.

A konferenciára regisztrálni még március 15-ig lehet.

Szeretnénk elősegíteni, hogy a konferencia minél több diák és pályakezdő számára hozzáférhető legyen, ezért számukra ösztöndíj-lehetőséget hirdetünk.

Az ösztöndíj kedvezményes napidíjas részvételre ad lehetőséget, melynek összege 50 € (15 500 Ft). A napidíj magában foglalja a szakmai programokon és túrákon való részvétel költségeit, valamint napi két étkezést.

Ingyenes részvételi lehetőséget azoknak tudunk biztosítani, akik vállalják, hogy aktívan részt vesznek a konferencia kommunikációjában és dokumentációjában (blogolás, sajtó, fotó- ill. videódok., esetleg szövegfordítás).

Pályázhatnak jelenleg felsőoktatásban tanulók, vagy legfeljebb öt éve végzett szakemberek rövid CV-vel és a motivációjuk rövid megjelölésével.

Határidő: 2018. március 4.
Az pályázókat március 6-ig értesítjük az eredményről.

A jelentkezéseket az iecon18@heritagemanager.hu emailcímre várjuk.

A konferencia részletes programja a http://www.interpreteuropeconference.net/programme oldalon olvasható.

A konferencia társszervezői a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (Institute of Advanced Studies Kőszeg / iASK), ) valamint Kőszeg Város Önkormányzata.

#iecon18

Hozzászólások lezárva.