Kozonsegbolresztvevo2

Izgalmas a témám. Mitől lesz nektek is az?

Egynapos műhelyek sétavezetők illetve szövegírók számára

A KÖME két egynapos műhelyt szervez arról, hogy miért és hogyan érdemes bevonni a közönséget az örökségi bemutatás írott műfajaiban illetve vezetett séták során.

2024. május 22. (szerda), 9.30-17.00

Hogyan válik egy írott szöveg interaktívvá?

Örökségbemutatással foglalkozol és szövegeket írsz a közönség számára? Mi a célod az írással? Csak érdekes ismereteket szeretnél átadni és izgalmas történeteket megosztani? Vagy jobban ráhangolódnál az olvasóra, és akár párbeszédet is kezdeményeznél az íráson keresztül? Ha az utóbbi megközelítéssel felkeltettük az érdeklődésed, akkor érdemes jelentkezned, mert ebben kaphatsz tőlünk inspirációt, illetve azonnal alkalmazható szempontokat.

Erre a műhelyre itt jelentkezhetsz május 20-ig.

2024. május 23. (csütörtök), 9.30-17.00

Hogyan vonjuk be a közönséget különböző vezetésekbe?

A műhelyt elsősorban olyanoknak ajánljuk, akik szoktak közönséget kalauzolni természeti- és kulturális örökségi környezetben. Rávilágítunk, hogy miért és hogyan lehet a közönséget résztvevők csoportjává formálni különböző helyzetekben. Elgondolkodtató saját tapasztalatokon és aktivizáló gyakorlatokon keresztül sajátíthatsz el technikákat, amelyeket azonnal beépíthetsz a munkádba.

Erre a műhelyre itt jelentkezhetsz május 20-ig.

A műhelyeket vezeti:

Helyszín:

Népszínház, Budapest, VIII. kerület, Népszínház utca 26. (utcaszint)

 

Mindkét műhely a Nemzetközi Visegrád Alap támogatásával valósul meg. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További részleteket a regisztrációt követően küldünk.

Létszámlimit: 20 fő/műhely. A létszámlimit miatt arra kérünk, hogy a regisztrációt követően mihamarabb jelezd felénk, ha mégsem tudsz eljönni, hogy a helyedet másnak adhassuk. Ha kedvet érzel és időd is engedi, mindkét műhelyre jelentkezhetsz.

 

Kérdés esetén keress minket:

Bőczén Árpád
📱06 20 365-9954
💻arpad@heritagemanager.hu

Tolnay Zsuzsa
📱06 30 501-7646
💻tolnayzs@gmail.com